Tehetek a sertéspörköltbe reszelt krumplit főzés közben? Ti szoktatok?
20,- vagy 25 deka , ezen kár lovagolni, én nem patikamérlegen mérem, hanem egyszerűen szemrevételezem.
Ránézésre meg tudom ítélni, hogy adott húsmennyiséghez mennyi hagyma kell.
De, mint már máskor is,most is leszögezem, hogy nem a hagymadömping a jó pörköltalap titka.
Ne csináld. Pörköltet hagymával. Krumplival lehet süríteni az olyan ételeket amit rántásal szoktak, de mondjuk diéta miat nem lehet berántani. Akkor kevés krumplit lehet szétfőzni benne.
Én szoktam gulyást krumplival sűríteni, olyan arányban, hogy egy üstnyibe egy fél kilot hamarabb teszek bele apróra vágva, hogy szétfőjön, de a gulyásba úgy is megy krumpli ezért nem idegen benne az íz. Jobb mint a lisztel sűrítés ahogy némely helyen (szlovákok) csinálják. De ahol ez nem szokás ott nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!