Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tehetek a sertéspörköltbe...

Tehetek a sertéspörköltbe reszelt krumplit főzés közben? Ti szoktatok?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy így finomabb lesz a szaftja, de nem merem beletenni, hátha elrontanám vele. Ti próbáltátok már?
2014. febr. 15. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

20,- vagy 25 deka , ezen kár lovagolni, én nem patikamérlegen mérem, hanem egyszerűen szemrevételezem.

Ránézésre meg tudom ítélni, hogy adott húsmennyiséghez mennyi hagyma kell.

De, mint már máskor is,most is leszögezem, hogy nem a hagymadömping a jó pörköltalap titka.

2014. febr. 17. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 doboszoli ***** válasza:
Csatlakozom!
2014. febr. 19. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 mustafa33 ***** válasza:

Ne csináld. Pörköltet hagymával. Krumplival lehet süríteni az olyan ételeket amit rántásal szoktak, de mondjuk diéta miat nem lehet berántani. Akkor kevés krumplit lehet szétfőzni benne.

Én szoktam gulyást krumplival sűríteni, olyan arányban, hogy egy üstnyibe egy fél kilot hamarabb teszek bele apróra vágva, hogy szétfőjön, de a gulyásba úgy is megy krumpli ezért nem idegen benne az íz. Jobb mint a lisztel sűrítés ahogy némely helyen (szlovákok) csinálják. De ahol ez nem szokás ott nem szoktam.

2014. febr. 21. 03:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!