Mitől lesz olyan "roppanós" az éttermi rántott sajt külső rétege?
Figyelt kérdés
Duplán szoktam panírozni (liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa) de egyszerűen nem olyan otthon a sajt mint az éttermi panírozás. Mi ennek a trükkje?2009. dec. 1. 19:29
11/16 A kérdező kommentje:
A bundával kapcsolatban szeretném igazából tudni hogy mitől olyan egyöntetű kemény. Csak a magas hőtől? Az éttermekben hogy paníroznak? Duplán és lefagyasztják?
2009. dec. 2. 08:50
12/16 anonim válasza:
22:03-as vagyok,én a konyhán úgy csináltam,hogy elöször lisztbe utána tojás,zsemlemorzsa,megint tojásba és megint zsemlemorzsa..,nálunk igy nézett ki!:)
13/16 anonim válasza:
De látom Te is igy csinálod,akkor nincs ezzel probléma..!Fritőzben való sütéstől roppanós egész más mint serpenyőben!De sztem ha nincs olajsütőd megteszi egy lábos is több olajat öntesz bele,mint a serpenyőbe öntenél és sztem jobb lesz az eredmény;)
14/16 anonim válasza:
Nem tudom hogy mitől,de az enyém mindig roppanós és sokkal egyszerűbb,mint a duplapanír:
A neve sajtgolyók és így készítem:
fél kiló sajtot lereszelek a kislyukún majd ráütök 2 kisebb tojást...kapsz egy sűrű masszát...ebből golyókat formálok,majd zsemlemorzsában megforgatom....mély serpenyőben,vagy wokban szoktam sütni...1000% hogy nem fog szétfolyni a tojás miatt!Mutatós és isteni finom4Hidegtálakhoz is kiváló!
15/16 anonim válasza:
21:31 látom szereted andikonyháját
16/16 anonim válasza:
02:05-nek: Igen szeretem az andi konyháját...de ezt a receptet nem ott találtam először!Szerintem így a legfinomabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!