Mitől lesz olyan "roppanós" az éttermi rántott sajt külső rétege?
Figyelt kérdés
Duplán szoktam panírozni (liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa) de egyszerűen nem olyan otthon a sajt mint az éttermi panírozás. Mi ennek a trükkje?2009. dec. 1. 19:29
1/16 anonim válasza:
gyorsan sütik...
mikor már nagyon de nagyon forró az olaj...akkor gyors belerakják és hamar kiveszik...
2/16 anonim válasza:
Aránylag sok és forró olajban sütik, nem csak egy kevés a serpenyö aljára.
3/16 anonim válasza:
Az enyém olajsütőben lesz olyan.Serpenyőben nem.
4/16 anonim válasza:
Én étteremben dolgozom ott frituban csináljuk!
A jelszó:
Bő zsír-írtó forró olaj!!
mire megpirul a bunda addigra a sajt elolvad és kész!
5/16 anonim válasza:
Próbáld olajsütőben,sokkal jobb lesz az eredmény mint serpenyőben..;)
6/16 anonim válasza:
Dupla panirozással készül, ezért a bundája vastag is, ropogós is.
7/16 anonim válasza:
Disznózsírban sütik, nem olajban...
8/16 anonim válasza:
Disznózsírban az eszed tokja az :D
Pálmazsírban sütnek mindenhol
Egy vendéglátós.
9/16 anonim válasza:
Inkább pálmazsirban,tudom mert dolgoztam étterem konyháján!De lehet felétek disznózsirban,ahány hely annyi szokás..
10/16 A kérdező kommentje:
Nincs olajsütőm, serpenyőben szoktam dupla panírral.
2009. dec. 2. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!