Honnan tudom, hogy biztos jó e a hurka?
Amit nem írtál, hogy mmióta volt lefagyasztva.
Ha régebben mint 3-4 hónap, akkor lehet, hogy a benne lévö zsír avas lett, de az is elöfordulhat, hogy rosszul volt csomagolva és átvett valami szagot.
Várd meg, amíg megsül és kóstold meg.
Romlott nem lehet olyan értelemben, hogy beteg leszel töle, de ha nem jó ízü, akkor nem érdemes megenni.
Köszi!
Két hete lett lefagyasztva, és három nappal előtte csinálták.
Ha jól megcsinálták, nem lehet annak semmi baja. Én csak akkor gyanakodnék, ha megszokottól tényleg eltér az illata.
Egy kóstolástól nem lesz semmi bajod, de, ha savanykásnak érzed és még mindig szokatlan szagúnak, akkor válj meg tőle inkább.
Ha az ember agyába befészkeli magát a gyanú, általában benn is marad, nem tudja igazán jó étvággyal elfogyasztani
a "gyanús" ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!