1/2 anonim válasza:
Laskára vágva, fagyasztva a legjobb eltenni felhasználásig.
vannak a neten olajos-pácos eltevések is, de ezek megváltoztatják az ízét, textúráját, vagyis nem úgy használható, mint a friss. a fagyos gyakorlatilag teljes értékű a frissel, még fagyosan kell elkezdeni a főzését.
pl pörköltnek, gombaszósznak szoktam lefagyasztani.
2/2 anonim válasza:
Meg kell főzni pörköltnek és úgy lefagyasztani pörköltként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!