Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy avasodik meg jobban a...

Hogy avasodik meg jobban a darált dió?

Figyelt kérdés
Ha darálva cukorral összekeverve van vagy cukor nélkül?

2013. nov. 7. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
hat ha becukrozod, tok mindegy mi az, de garantaltan gyorsabban megromlik. tedd hutoszekrenybe, ugy lassabban avasodik meg.
2013. nov. 7. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a fagyasztóban tartom. Évekig eláll. (Persze max. 1-1,5 évig, mert addigra megesszük és jön az új.)

Ráadásul a nedvességtartalma igen alacsony, ezért ha kiveszed, akkor kb. 1 perc múlva szobahőn lesz. Viszont kizárólag cukor nélkül fagyaszd le! A cukrot mindig frissen keverd hozzá.

2013. nov. 8. 00:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
én eddig összekeverve tároltam olyan 4 hónapot bírt azért kérdeztem.
2013. nov. 8. 17:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!