Mitől függ, hogy egy ételt fedő alatt vagy fedő nélkül érdemes főzni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 11:25
1/4 anonim válasza:
Hogyhogy mitõl függ, fedõ alatt és lassu tüzön finomabb a kaja és a leve sem fõ el olyan hamar.
A huslevesre viszont nem kell fedõ.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy akarod hogy elpárologjon a víz, vagy nem. Ha fedőt teszel rá akkor megtartja az eredeti sűrűségét. Ha nincs rajta fedő, akkor az elpárolgott víz következtében sűrűbb lesz az anyag (jelen esetben koncentráltabbak az ízek).
3/4 doboszoli válasza:
Háááát..magától az ételtől.
fedő nélkül:
-húsleves
-kocsonya
-pacal (szaga miatt)
-halászlé
fedővel:
-húsos levesek
-pörköltek, gulyás
-sült, párolt dolgok
Szóval étele válogatja.
-pörkölt, gulyás
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 4. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!