Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől függ, hogy egy ételt...

Mitől függ, hogy egy ételt fedő alatt vagy fedő nélkül érdemes főzni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyhogy mitõl függ, fedõ alatt és lassu tüzön finomabb a kaja és a leve sem fõ el olyan hamar.

A huslevesre viszont nem kell fedõ.

2013. nov. 2. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy akarod hogy elpárologjon a víz, vagy nem. Ha fedőt teszel rá akkor megtartja az eredeti sűrűségét. Ha nincs rajta fedő, akkor az elpárolgott víz következtében sűrűbb lesz az anyag (jelen esetben koncentráltabbak az ízek).
2013. nov. 2. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:

Háááát..magától az ételtől.

fedő nélkül:

-húsleves

-kocsonya

-pacal (szaga miatt)

-halászlé

fedővel:

-húsos levesek

-pörköltek, gulyás

-sült, párolt dolgok

Szóval étele válogatja.

-pörkölt, gulyás

2013. nov. 2. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!