A teavajat muszáj berakni a hűtőbe?
Figyelt kérdés
csak mert ott úgy megkeményedik hogy nem lehet kenni!2009. nov. 14. 19:35
1/5 anonim válasza:
Természetesen nem, de figyelembe kell venned, hogy összeszedi a szagokat, tehát vajtartóban, beboritva kell tárolni hűvös helyen, és elég gyorsan avasodik, tehát nem teheted azt, hogy egy kockát őrizgetsz hosszú hónapokon keresztül, hogy mindig legyen kéznél, mert állott ize lesz.
Viszont azt még el tudod használni főzéshez.
2/5 anonim válasza:
Máskülönben megavasodik. Amennyit fel akarsz használni belőle, tegyél egy-két órára szobahőmérsékletre, hogy kenhető legyen.
3/5 anonim válasza:
Én nem kenni szoktam, hanem vékony lapocskákat vágok belőle.
4/5 anonim válasza:
Jaj de imádom a tea vajat!!!! Ne haragudj, kismama vagyok, és a kérdésed olvasására is összefut a nyál a számba!Megtudnék enni akár egy lovat is mióta ketten vagyunk!Ja és én nem szoktam hűtöbe rakni!1 evésre simán megeszem!Arra a kis időre kár lenne!
5/5 A kérdező kommentje:
köszike:)
2009. nov. 15. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!