Hogy kenitek el a teavajat?
Figyelt kérdés
Ha berakom a hűtőbe annyira megkeményedik hogy egyszerűen nem tudom megkenni vele a kiflit,zsömlét.2010. szept. 28. 23:41
1/9 anonim válasza:
Én előre ki szoktam venni a hűtőből és akkor lehet kenni normálisan. Ha elfelejtem, akkor vékony szeleteket vágok belőle, mint például egy sajtból.
2/9 kicsijames válasza:
Egyetértek előző beszólóval, vágj vékony szeleteket, mint egy sajtból. Teavaj rulez! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2010. szept. 28. 23:55
4/9 anonim válasza:
Én beszoktam rakni 20 másodpercre a mikróba olvasztófokozaton.
5/9 anonim válasza:
Mielött kenném,elötte fél órával előveszem a hűtőböl és igy kenhető állapotba kerül... a mikró is jó megoldás,de én nem szeretek mindent bemikrózni,nem annyira egészséges...:/
6/9 anonim válasza:
ki kell venni egy fél órával korábban, de ha elfelejted...
nem erősen nyomva a kést finom, apró, kapargató mozdulatokat teszel a kenőkéssel - ezzel vékony rétegekben bontod a vajat, és ezt már könnyebb kenni.
7/9 anonim válasza:
Én meg be sem teszem a hűtőbe, mert annyira szeretjük, hogy hipp-hopp elfogy.
8/9 anonim válasza:
lehet kapni vizes vajtartót, ha abba tárolod nem romlik el és mindig kenhető
9/9 anonim válasza:
Én is előbb kiveszem, vészhelyzet esetén szeletekre vágom, és 5(!) másodperc mikró, különben szétfolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!