Még megehetem a teavajat?
Figyelt kérdés
8-án lejárt a szavatossága, de még nincs kibontva!Ma meg esetleg holnap reggelire még ugye megehetem?Ha romlott, akkor azt azért észre lehet venni, vagy nem?2011. febr. 10. 18:32
1/5 anonim válasza:
Ha hűtőben volt, akk mindenképpen. Ha romlott úgyis megérzed, én szerencsére nem tom, h milyen az íze :D
2/5 anonim válasza:
Fekete, vagy zöld foltok szoktak lenni rajta, ha rossz. Ha jó az illata, és szép fehér akkor edd meg. Én még azt is szoktam, ha már nem kivánom megenni, hogy bedobom a fagyasztóba, és beleteszem a következő sütibe.
3/5 anonim válasza:
Ha hűtőben volt még egy hónapos lejártájút is el lehet fogyasztani.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam!Persze hűtőbe volt.
2011. febr. 10. 19:10
5/5 anonim válasza:
a vaj nem ismeri a naptárt:)) még, ha körbe megsárgulna, azt is le lehet vágni, de csakis azért, mert esetles nem találod kedvedre valónak.
a termékek szav.ideje túlbiztosított , még a tejtermékeknél is.
üdv-tejes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!