Ha a lekvár teteje kicsit penészes, és azt leszedem utána megehetem?
Figyelt kérdés
Szederlekvár és egy kiskanálnyi penész volt az oldalán, kiszedtem így már meg lehet enni úgy hogy ne legyen tőle bajom?2011. aug. 24. 13:48
1/7 komasa válasza:
Ha az ízén nem érzel semmi rosszat akkor nyugodtan edd meg.
2/7 anonim válasza:
Én egyszer azt olvastam valahol, hogy amin már megjelent a penész, akkor az egész termékben jelen van már, csak még nem látszik. Egészen addig, míg ezt nem olvastam, én is megettem mindent, és semmi bajom nem volt tőlük soha.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2011. aug. 24. 14:03
4/7 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja. Ezek ugyanis fonalas gombák, így lefelé nyúlnak, tehát ha a tetején már látszik, akkor lejjebb is van. Nem feltétlenül lesz bajod tőle, de mondjuk gyereknek ne add.
5/7 anonim válasza:
13:56-os véleményét minden szavát, osztom én is:)
6/7 anonim válasza:
én leveszem a penészt, kiszedem az üvegből a lekvárt egy edénybe, és újrafőzöm - közben az üveget is jól átfertőtlenítem
7/7 anonim válasza:
Ha leszedted,meg mikrózod,hűtöd-eszed.Kutya bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!