Mi kell egy kezdő cukrásznak?
Arra gondoltam, hogy másodállásként belevágok a torta- és sütikészítésbe, mert a környéken nem csinál ilyet senki. Olcsón kínálnék jó minőségű apró sütit (sósat, édeset), és főként tortákat.
Már sok tortát csináltam, az ízekkel nem lesz gond, de a díszítésben még nem vagyok profi. Már vontam be tortát marcipánnal, az szép lett, jó a kézügyességem. De szerintetek mire van szükségem? Kiszúróformák vannak, de még veszek. Egy jó minőségű habzsákra is pályázok, na meg stencilekre. De ha esetleg valaki tudna olyan oldalt mutatni, ahol pl. a komplett felszerelést meg lehet nézni, vagy venni, akkor annak örülnék :) persze annak is, ha egy sokat látott cukrász összefoglalja :)
Kezdetben gyakorolnék jó sokat a megfelelő szerszámokkal, de addig nem akarom "hirdetni magam", amíg nem megy úgy, ahogy szeretném.
Google: cukrász kellékek...
Amúgy csak jó tanácsként mondom, hogy óvatosan a hirdetéssel, meg ezzel az egésszel, mert gondolom nincs cukrász végzettséged és engedélyed erre, nem vagy számlaképes, úgyhogy gyakorlatilag bármelyik hatóság rád szállhat.
Második! Igazad van. Számlaképes vagyok, de ugyebár ehhez nem csak az kell. Szóval a széles körben való hirdetés kimarad, de bízom benne, hogy a jó hírem elegendő lesz az ismerősök számára :) Mint írtam, ez csak hobbi, amiből néha jó lenne egy kis pénzt keresni.
Sajnos csak olyan van lefényképezve, aminek az oldalát nem, csak a tetejét burkoltam. De nem hiszem, hogy ez a kérdést bármilyen szempontból befolyásolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!