HELP! Paprikás krumplit főzök, de túl sok lett rajta a víz, és most inkább levesre hajaz. Felszívja, ha elzárás hagyom állni? Kezdő vagyok
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 13:19
1/10 anonim válasza:
nem, de pont ezt a változatnak a neve: paprikás krumpli hosszú lével. Én mindig így készítem, mert így szeretem. Ha nagyon leveses állagú lenne, akkor apríts bele még egy-két virslit vagy kolbászt, ami van otthon, és főzd tovább még 10 percig.
2/10 A kérdező kommentje:
Kolbi már van benne. Most közelebb áll a kolbászos krumpli leveshez :D
2012. máj. 23. 13:23
3/10 anonim válasza:
:) nem baj, hidd el jó lesz az is :)
Én mindig hosszú lével csinálom.
4/10 anonim válasza:
Én is jártam már így. Nyugodtan szedj le a levéből. Én úgy szeretem ha megáll benne a kanál
5/10 A kérdező kommentje:
Ízre finom :) Végül is akkor, nem akkora baki. Köszi!
2012. máj. 23. 13:30
6/10 anonim válasza:
Eszembe jutott még valami. Főzhetsz bele fodros nagykocka tésztát, ha van otthon, az is elvesz a levéből, de akkor már nem paprikás krumplinak hívják ezt az ételt, hanem öhön-nek, vagy van ahol slambucként ismert. Az is fincsi, jobban eltelít.
7/10 anonim válasza:
Vagy tésztát főzöl bele, ahogyan már írták is, vagy ha tudsz keverj egy tojásból nokedlit és azt szaggasd bele.
Vagy egy maréknyi rizst főzz bele, akkor is elfő a leve, ill. a rizstől besűrűsödik.
8/10 doboszoli válasza:
Vedd le a fedőt, és kicsit koptasd meg a krumplit.(értsd:picit főzd el)
Sűrű lesz, mint az olaj.
9/10 anonim válasza:
Kicsit sűrűsödni fog állás közben is, de ha nem eléggé, fedő nélkül nagy lángon főzd pár percig és elforr a lé.
10/10 anonim válasza:
akár le is önthetsz belőle, vagy a végén hagyd meg a levét, és kész
én nem kinlódnék sűrítéssel, hanem csak MEGENNÉM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!