Híg lett a diótortába való krém. Mit tegyek bele, hogy sűrűbb legyen?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 17:26
2/9 anonim válasza:
A zseléfix minden esetben segít. Belekevered a krémbe a port, fél órára hűtőbe teszed és tádáám.
3/9 A kérdező kommentje:
fél liter tejet írt a recept, 25 dkg vajat, a tejet 2 evőkanál liszttel meg 20 dkg dióval és 20 dkg cukorral kellett összefőzni. És így még híg.
2013. okt. 7. 17:41
4/9 anonim válasza:
Lehűtötted már? Tehát hűtés után is híg?
5/9 A kérdező kommentje:
Igen a hűtés után is... :/ Habverővel agyondolgoztam már, de semmi.. sztem az is baj, hogy bóvli lehetett a tej..
2013. okt. 7. 17:51
6/9 anonim válasza:
És ha pihentetnéd mondjuk 2-3 órát, jó hidegben? Vagy ez is megvolt már?
Talán édes kekszmorzsával tudnád sűríteni. (darált házt. keksz).
7/9 anonim válasza:
Tejszinizu vagy vanilias pudingporral tudod suriteni.
8/9 anonim válasza:
Tudom egy kicsit elkéstem, de máskor, ha híg lesz a krémed, ne ijedj meg, hanem a krém felét tedd egy tálba és a piskótát darabold bele, majd kend rá a krém másik felét. Tedd a hütőbe egy kicsit összeérni és nagyon finom poharas édességed lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznos, jó tippeket kaptam :) Végül a zselatinfix bevált :)
2013. okt. 9. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!