Surgos? Dioskifli teszta vastagsaga kelt tesztabol?
Figyelt kérdés
megnyujtottam,de utolag jottem ra,hogy a receptben nem volt ott h milyen vastagra nyujtsam :/
16L
2013. okt. 6. 17:42
1/3 anonim válasza:
Általában 1 cm vastagra szokás nyújtani. Ha kelt tészta, akkor lehet vékonyabb is.
2/3 anonim válasza:
Igen, lehet egy centinél vékonyabbra is nyújtani, mert hát feltekerjük.
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom,finom lett :)
2013. okt. 6. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!