Kelt tésztából készült csigákat hogyan süssem hogy ne ragadjanak le a tepsire?
Kakaós, diós, lekváros, pudingos.. Ilyenekre gondolok, mert tegnap sütöttem és leragadtak.
Édesítőszerrel sütök, tehát a cukor nem lehet hibás,+ olajoztam is a tepsit, de a lekváros és a pudingos is rendesen leragadt, vakargatni kellett őket.
Sütőpapírral ugyanez a helyzet-vagy rosszabb, mert a papírt kell szedegetni a csigák aljáról kis darabokban...
Még melegen mogasd meg a kisült csigákat, és amikor lehet, szedd le öket. Meg jóféle sütöpapirt vegyél, arra nem ragad rá.
Ha netán mégis ráragadnak, akkor az egészet fejjel lefelé boritsd egy tálcára (hogy alul legyenek a csigák, felül a papir) és kicsit nedvesitsd be a papirt - akkor könnyen le tudod húzni róluk.
A vizezést már próbáltam, de ezek nagyobb csigák, meg még úgy is pici darabkákban kellett leszedegetni.
Szilikonlap?? Azt hol lehet kapni és kb mennyibe kerül?
És többször is lehet használni?
Mert ez nagyon jól hangzik!:-)
Okés!:-)
Köszi szépen akkor így fogok utánanézni!
Köszi mindenkinek!:-)
Én is!:-)
De belefér, csak egészséges alapanyagokból kell csinálni!:-)
Nekem 90 és 95 kcal-os lett egy-egy darab és majdnem akkorák mint a tenyerem!:-)
Nem találtam...
Szilikonos sütőpapír az milyen?
Kb. mint a sima sütőpapír? Mert csak azt találtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!