Kelt tésztából készült csigákat hogyan süssem hogy ne ragadjanak le a tepsire?
Kakaós, diós, lekváros, pudingos.. Ilyenekre gondolok, mert tegnap sütöttem és leragadtak.
Édesítőszerrel sütök, tehát a cukor nem lehet hibás,+ olajoztam is a tepsit, de a lekváros és a pudingos is rendesen leragadt, vakargatni kellett őket.
Sütőpapírral ugyanez a helyzet-vagy rosszabb, mert a papírt kell szedegetni a csigák aljáról kis darabokban...
Fúúúhh!!! De jóóóóó!!!:-)
Köszi szépen kedves utolsó, nagyon sokat segítettél! Ilyeneket láttam csak, még edény-boltban is voltam, de ott sem tudtak segíteni:-(
Akkor megpróbálom ilyen szilikonos sütőpapíron, hátha úgy nem ragadnak le (ennyire:-)
Köszi mindenkinek a sok hasznos segítséget!:-)
Mindenkinek mentek a zöldek természetesen!!!
Jelentem: a szilikonos sütőpapír szuperül bevált!!!
300 Ft-ért vettem,azt hiszem "Hewa" márkájú, barna színű, és csodaszépen lejöttek a csigák, semmit nem kellett csinálnom, csak leszedni róla, gyönyörűen leváltak!!!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!!:-)
(a végén találtam szilikonlapot is, nálunk 2000 Ft-ba kerülnek, de így akkor probléma megoldva!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!