Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit kell csinálni a nyers...

Mit kell csinálni a nyers török mogyoróval, hogy ne legyen nyers?

Figyelt kérdés

2013. szept. 7. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Megszárítod,megpirítod,úgy hogy ne égjen meg,majd ledörzsölöd a héját egy konyharuha segítségével.
2013. szept. 7. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha héjas még, akkor először is a héjában kell száradnia, mint a diónak, hogy majd fel lehessen törni.

ha megtörted és még nem száraz, hanem zöldes, friss a mogyoró maga, akkor száraz serpenyőben át lehet pirítani, állandó kevergetés közben.

2013. szept. 7. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, így csináltuk és finom lett! :)
2013. nov. 19. 10:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!