Fényképes tortát hogyan csináljam meg? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Múltkor csináltunk anyunak ilyen tortát, de a kép csak foltokban lett éles, a többi homályos. nem tudom ez mitől lett és a foltokban mitől lett szép éles, mint ahogy elvileg kellene lennie. Valaki aki szépen megtudja csinálni segitene?2009. nov. 2. 16:55
1/12 anonim válasza:
Én még ilyet nem halottam.Házilag ezt meglehet csinálni? Engem is érdekelne :) Egyébként cukrászda vagy nemtudom passz :)
2/12 A kérdező kommentje:
pont ezért kérdezem hogy házilag hogy lehet szépen megcsinálni, mert a cukrászok képesek horribilis árakat elkérni egy kész tortáért, és mi a tortát saját kezüleg szeretnénk csinálni. a tortával semmi gond az multkor is nagyon nagyon finom lett, csak valamiért az ostya rajta csak foltokban lett éles. ott jobban odatapadhatott a krémhez? vagy nem tudom.
2009. nov. 2. 17:08
3/12 anonim válasza:
hogyan applikálod rá a fotót? Vagy arra gondolsz, hogy kézzel "megrajzolod" a képet rá v mi?
4/12 anonim válasza:
Itt tudsz rendelni fényképes tortát, akár saját képpel is:
5/12 anonim válasza:
Házilag nem hiszem, hogy meg lehet csinálni, de am. létezik ilyen nekem eddig 3 éven át szülinapomkor ilyen volt, de fogalmam sincs hogy csinálták azt a masszát, hogy rajta legyen a kép...de találtam egy ilyen oldalt, mert engem is el kezdett érdekelni, nem tudom mennyire fog segíteni...sok sikert!!! :) [link]
6/12 anonim válasza:
De hogy lesz színes a kép?Valamilyen festéket/festékeket kell venni?Vagy hogy?Hisz többszínű egy kép?Hol lehet ostyákat venni?
7/12 A kérdező kommentje:
külön meg lehet rendelni a tortára az ehető ostya lapot... amit aztán a saját tortádra rárakhatsz. én a egy tortafoto nevű holnapról rendeltem nagyon gyorsan ki is szállították a torta isteni finom lett de a kép nem volt az igazi. ezt szeretném megtudni hogy hogyan csináljam hogy szép legyen a kép is. egyébként akármilyen közepesen kedves krémre rárakod ezt az ételfestékkel nyomtatott ostyalapot (semmi rossz ize ninncsen, mint a fagyitölcsér, ehhez tudnám leginkább hasonlitani) és ez széen ráolvas a torta tetejére.
2009. nov. 2. 19:06
8/12 anonim válasza:
Nekem angyalföldön csinálták meg tökéletes fénykép minőségben az ehető tortaborítót. Merem ajánlani őket:
www.multiprint.hu
9/12 A kérdező kommentje:
komolyan rajtam kivül senki sem csinált még ilyet saját kezüleg? mert senki sem arra válaszol amit kérdeztem, rendelni én tudok millió helyről
2009. nov. 3. 18:40
10/12 anonim válasza:
Én még sosem csináltam ilyet, nem is próbáltam, de a hallottak alapján ötletem az lenne.
Szóval ha az ostyából kivágnád az egyes részeket, amik kékek, mag amik pirosak, meg miegymás, azokra külön ráraknád a színes krémet és összeraknád mint egy puzzl-t?
Egy próbát talán megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!