Krumplipucolás után napokig olyan a kezem mintha koszos lenne. Elég nagy probléma nekem, mert konyhán dolgozok, és olyan kínos, hogy akárhova megyek olyan mintha koszos lennék. A szappan nem mossa le. Van erre valami tisztítószer, vagy praktika?
Figyelt kérdés
Köszönöm2009. okt. 29. 22:44
2/14 anonim válasza:
Ultraderm. Apám műhelyben dolgozik, gyakran olajos a keze, vagy festékes, stb.. Ez mindent leszed :)
3/14 anonim válasza:
Szerintem domestosba ne nagyon nyúlkálj. Inkább az előttem író tanácsát fogadd meg. A domestos vegyszer és nem hiszem hogy késmosásra kéne alkalmazni.
4/14 anonim válasza:
Ultraderm, vagy Brigéciol
A későbbiek megelőzése érd. használj kesztyűt
5/14 anonim válasza:
bocsi de utánanéztem és brigéciolt nem ajánlatos haszn. mert irritatív... bocsi (uccsó voltam)
6/14 anonim válasza:
A Flóraszept 1 perc alatt eltünteti a sötét foltokat!!!
Én is mindig ezt használom krumplipucolás után.
Amúgy az Ultraderm is vegyszer, sőt abban még durva dörzsanyag is van, amitől felhorzsolódik a bőr, sokkal durvább, mint a Domestos vagy a Flóraszept!!!
De ha konyhán dolgozol és naponta ez a problémád, miért nem használsz gumikesztyűt???
Lehet kapni egészen erős gumikesztyűt is, ami strapabíró, megvédené a kezedet.
7/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a citromlé is jó erre.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket.
Kipróbálom őket, talán a domestos kivételével. Gumikesztyűt azért nem használok, mert zavarna nagyon, és gyorsan kell dolgoznom, közben néha szólnak, hogy más is kell. nincs időm le-föl venni.
2009. okt. 30. 01:56
9/14 anonim válasza:
Citorm nem rossz ölet probáld ki és ird meg a tapasztalatokat.
10/14 anonim válasza:
A citromlé jó, de citrompótló vagy citromsav ugyanúgy megteszi, és lényegesen olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!