Mi tartja távol a muslincákat?
Figyelt kérdés
A konyhában lezárt edényben van a bioszemét, csak egyszer tudom kivinni naponta eldobni, és amióta kisbabám van, ált. nem azonnal főzés után.
Napi egyszer tisztítok (általános lemosós vízzel) mindent. Mégis sok kis apró bogár repked arrafelé, azt hiszem muslincának mondják. Mi riasztja el őket? Van valami háziszer esetleg?
Az almát, amit kislányom apránként eszik meg, alufoliába becsomagoltam, amit lehet, hűtőben tárolok, mégis, pedig szerintem nincs semmi amire oda mennének.
Amúgy meg valahol a gyümölcsöt is kell tárolni, és igyekszem azt azonnal kidobni, ha a romlás jeleit mutatja, mégis.
Láttam, volt már ilyen kérdés, de hátha valaki tud valami újabbat, ha lehet, házi praktikát rá, az kérem írja meg.
2009. okt. 28. 13:07
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor gyorsan felvizezem még lefekvés előtt!
2009. okt. 29. 23:51
12/13 A kérdező kommentje:
Reggeli eredmény: 4 darab.
2009. okt. 30. 12:50
13/13 A kérdező kommentje:
Két nap múlva, ugyanazzal a vízzel: 7 !
2009. nov. 1. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!