Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül van aki még...

Rajtam kívül van aki még szánalmasnak tartja a Mesterszakács c. sorozatot?

Figyelt kérdés
Én speciel nagyon kedvelem Gordon Ramsay "show"-jait, erről koppintották ezt a gányt. 1-2 jelenetet láttam belőle, de valami iszonyúan szar, más is így látja? (kb olyan mint a Rém rendes család lekoppintása a TV2-n)
2009. nov. 28. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is szánalmasnak találom!Egyébként én is imádom Gordon Ramsayt! :)
2009. nov. 28. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is Gordonra szavazok. A Mesterszakácsban pompáskodó kicsi olasz ember valami fenomén lehet amúgy. Már láttam taxisofőrként, ott sem annyira tetszett. Most pedig főzésben lett zseni, bár nem tudom, ezt mi indokolja. Eddig sem sokszor néztem tv-t, de ezt a műsort ezután sem fogom megszeretni.
2009. nov. 28. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az, egy nagy szánalom, bár viccnek jó. Ha este rossz kedvem van, csak pár percre átkapcsolom a tv-t és a rossz kedvemnek vége. Gordon Ramsay sokkal jobb, de ha már főzőműsor akkor nálam Jamie Oliver a nagy favorit.
2009. nov. 28. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!