Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nem érzik gyerekesnek/szánalmasnak, amikor ismeretlenül szexuális jellegű felhívásokat írogatnak valakinek a kérdése alá? (bővebben)
Pl. ha egy lány a külsejéről kérdez, akkor rögtön jönnek az olyan jellegű szövegek, hogy "nekem így is tetszenél, küldj privit". Vagy ha túl nagy/túl kicsi mell a téma akkor "ha a barátodnak nem elég jó gyere hozzám én nem rúgnálak ki az ágyamból".
Ez csak szerintem nagyon gáz?
nem baj azért szúrnám a fosód...:D
am kiv lennék egyiknek válaszolnék és küldenék vmi szőrös banya görbefejű bánatról képet mennyire akarna még utána is megdönteni
Szerintem is szánalmas. Aki szerint ez poénos, az inkább ne viccelődjön.Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Gondolom az ilyenek irogatják ki naponta 20-szor az olyan kérdéseiket, hogy
-miért nincs barátnőm?
-A lányoknak miért nem jövök be?
-8 centis bébikukim van, ez zavarhatja a lányokat?
-Minden csajra feláll a farkam, mit tegyek (nem volt még barátnőm)?
-Dugnátok őt?(kép) -- és rendre egy bombanőről tölt fel képet, akire naponta rejszol.
S-Z-Á-N-A-L-O-M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!