Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapon nevezik szánalmasnak a nők azt a férfit, akinek még jóval húsz felett sem volt barátnő/csók/szex?
első válaszoló légyszíves ne általánosíts
mert az ilyen válaszok röhejesek/válaszolók és nem pedig a kérdező
Szerintem egyáltalán nem vagy szánalmas az ilyen pasikat kell megbecsülni nem pedig azokat akiket minden nő megkaphatna pár másodperc alatt:) na az a szánalom meg himringyóság.
L19
Úgy gondolom, hogy aki az általad említett modon titulálják be a másikat, nem érdemesek arra, hogy figyelemebe vedd öket vagy bárki más aki egy kicsit is normálisabb.
Tudod ezek az emberek megkönnyítik a szelektációt, mert bemutatkoznak anélkül, hogy bárki is kérné öket és nem kell rájük idöt pazarolni.
Szerintem az ilyeneknek inkább köszönetet kell mondani.
őszintén?
mert az ilyen csávók általába rondák mint a bűn,vagy nemtudnak normális párkapcsolatot,esetleg szürke egérkék.
ENNYI.aki nem ezen a véleményen van,hanem hogy "jaaaaj a szépfiúk meg hímringyók stb " azok meg qrvára álszentek!
Tudományos választ akarsz, itt van egy féltudományos:
Humán etológiai válasz: Röviden mindig az erősebb kutya baszik, amelyik nem baszik, balfék, gyenge.
Tudományosan: a nők azoknak a hapsiknak a génjeire buknak (értsd: ösztönösen azoktól akarnak gyereket) akik rendelkeznek valamilyen előnnyel a többiekkel szemben. Ez lehet pl h szebbek, v ügyesebbek, esetleg művészi hajlamaik vannak, v nagyon jó a testfelépítésük. Az ilyen egyedek 20 fölött nyilván nem szüzek. Viszont a nők amikor szerelmesek lesznek tudat alatt lecsekkolják a hapsit h milyenek lennének a gyerekeik. Nyilván a menő géneket akarják örökíteni, amikre a fent említett tulajdonságok utalnak.
Ezért nem is értem, miért is csodálkoztok, ha egy ffi 20 fölött szűz kb azt üzeni, h bocs csajok egy akkora genetikai nulla vok, h eddig senkinek nem kellettem. Ellenben ezek a srácok is a "jó" nőkre buknak, holott mint tudjuk a jó nők válogathatnak és nem a hierarchia aljáról fognak válogatni.
Tehát: a nőnek az a jó ha a ffi nem szűz, mert akkor népszerű, tehát rendelkezik előnyökkel, míg a ffinak az a jó ha a nő szűz, mert akkor biztos h nem más gyerekét fogja kihordani esetlegesen. Ez annyira régi ösztön, h kár vitázni, így van és kész. Persze manapság szűz alatt azt is érthetjük h minél kevesebb szexuális partnere volt.
Kielégítő volt a válaszom???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!