Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen alapon nevezik szánalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alapon nevezik szánalmasnak a nők azt a férfit, akinek még jóval húsz felett sem volt barátnő/csók/szex?

Figyelt kérdés
Annyi ilyen hozzászólást olvastam már itt, amelyekben a lányok szánalmasnak, balféknek, röhejesnek, stb... titulálják ezeket a fiúkat. De mégis, miért? Egy fiúnak általában messze nehezebb a dolga ilyen tekintetben, keményen meg kell küzdenie mindezekért, míg egy lánynak általában nem. Így is éppen eléggé bántja azokat a srácokat, erre még tőlük is megkapják a magukét. Most őszintén, van ezeknek a csajoknak szívük?
2011. máj. 18. 21:14
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

"Az írása sokmindent elárul egy embernek, szerintem neked meglesz az akit keresel, csak ne keseredj meg keresés közben."

Remélem, úgy lesz! Rámférne már így négy év szünet után. :P

2011. máj. 18. 22:36
 32/35 anonim ***** válasza:

Jo sok valaszt kaptal itt (bar sokan kicsit mellebeszeltek szerintem es nem is igazan a konkret kerdesre valaszoltak... de ez most mindegy!), ezert en csak ajanlok egy filmet mindenkinek, aki erezte mar magat a vilag legszerencsetlenebb fazonjanak es meg inkabb azoknak, akik hajlamosak lenezni, cikizni, rohejesnek, vagy szanalmasnak tartani masokat (akikrol a kerdezo is irt):

http://www.youtube.com/watch?v=q2KEN8XBL00

Eleg komoly lecke toleranciabal es empatiabol!

2011. máj. 18. 23:14
 33/35 anonim ***** válasza:
Pont ezaz, te huszonx évesen még fiú vagy. én már férfi. ennyi a különbség. Amúgy tényleg elég gáz szerintem, még a leglúzerebb emberek akiket valaha ismertem is becsajoztak mire 20 környékére értek...
2011. máj. 19. 13:24
 34/35 anonim ***** válasza:
13:24 - csúnya lenne ha azon múlna hogy valaki férfi-e vagy sem, hogy megdugott-e már valakit. El vagy te tévedve barátom.
2011. máj. 19. 14:24
 35/35 A kérdező kommentje:

"Pont ezaz, te huszonx évesen még fiú vagy. én már férfi. ennyi a különbség. Amúgy tényleg elég gáz szerintem, még a leglúzerebb emberek akiket valaha ismertem is becsajoztak mire 20 környékére értek..."

Úristen, te ilyenen képes vagy rugózni, hogy én fiút vagy férfit írtam-e?!

A másik része pedig: Igen, képzeld el, van ilyen! Most akkor öljem meg magam, mert a hozzád hasonlók logikája szerint egy alsóbbrendű trágya vagyok?

2011. máj. 19. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!