Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapon nevezik szánalmasnak a nők azt a férfit, akinek még jóval húsz felett sem volt barátnő/csók/szex?
"Az írása sokmindent elárul egy embernek, szerintem neked meglesz az akit keresel, csak ne keseredj meg keresés közben."
Remélem, úgy lesz! Rámférne már így négy év szünet után. :P
Jo sok valaszt kaptal itt (bar sokan kicsit mellebeszeltek szerintem es nem is igazan a konkret kerdesre valaszoltak... de ez most mindegy!), ezert en csak ajanlok egy filmet mindenkinek, aki erezte mar magat a vilag legszerencsetlenebb fazonjanak es meg inkabb azoknak, akik hajlamosak lenezni, cikizni, rohejesnek, vagy szanalmasnak tartani masokat (akikrol a kerdezo is irt):
http://www.youtube.com/watch?v=q2KEN8XBL00
Eleg komoly lecke toleranciabal es empatiabol!
"Pont ezaz, te huszonx évesen még fiú vagy. én már férfi. ennyi a különbség. Amúgy tényleg elég gáz szerintem, még a leglúzerebb emberek akiket valaha ismertem is becsajoztak mire 20 környékére értek..."
Úristen, te ilyenen képes vagy rugózni, hogy én fiút vagy férfit írtam-e?!
A másik része pedig: Igen, képzeld el, van ilyen! Most akkor öljem meg magam, mert a hozzád hasonlók logikája szerint egy alsóbbrendű trágya vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!