Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapon nevezik szánalmasnak a nők azt a férfit, akinek még jóval húsz felett sem volt barátnő/csók/szex?
mert a mai lányok/nők ilyenek. nem veszik figyelembe a pasik érzelmeit, gátlástalanúl megalázzák és kinevetik őket. saját tapasztalatból mondom.
most persze mindjárt jön 5 nőnemű kivétel, hogy ők nem is ilyenek stb. stb.
de tudjuk azt is róluk, hogy gátlástalanul hazudnak, így ezeket nem kell komolyan venni.
és lehet lepontozni, de ami tény az tény...
21.44
Nem kielégítő a válaszod, mert azt nem felelted meg, hogy miért kell ezeket a srácokat leszólni.
Egyébként a sors érdekes játékának tartom, hogy sok esetben az egykori alfahímekből lesznek az elhízott, unalmas alakok, míg a lenézett könyvmolyokból az elegáns, komoly egzisztenciájú emberek. Azért az emberi és az állati világ között van némi különbség.
21.45
Ez így van sajnos.
21.53
Így van, jóval árnyaltabb. Mert nálam a tipikus magyar női stílus nem a genetikai felsőbbrendűség, hanem a felülmúlhatatlan bunkóság jele.
21.55
Hol és hogyan lehet igazi nőket megismerni?
H miért kell lenézni azt nem tudom.
A HUMÁN etológia NEM az állatokra vonatkozik.
A miből lesz a cserebogár jelenségben igazad van, de általában nem a könyvmolyokkal van a baj, mert pl az intelligencia is ilyen genetikai előny, azzal van a baj, aki nem tudja "eladni" magát.
Nézd én nem bántok amúgy senkit azért mert szűz, az ő dolga, de általában van oka, és nem az h ezek a csúnya lányok...
Az a baj sok hapsival, h egyszerűen nem is látja mennyire gáz. Pl azt hiszi h ő jóképű és okos, közben egy átlagos kinézetű okoskodó seg.fej. Sztem ilyenkor először mindig az önkritikával kell kezdeni.
Most nem azt mondom h veled van vmi baj, mert nem ismerlek, de pl a félénk fiúk hátránnyal indulnak az biztos.
"sok esetben az egykori alfahímekből lesznek az elhízott, unalmas alakok, míg a lenézett könyvmolyokból az elegáns, komoly egzisztenciájú emberek."
Igen, sok esetben... sok esetben viszont fordítva. :D
Én pont, hogy ellenpéldákat tudok. A mai világban már semmi nem biztos. A szerencse forgandó, minden téren. ... vagy nem... mikor hogy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!