Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapon nevezik szánalmasnak a nők azt a férfit, akinek még jóval húsz felett sem volt barátnő/csók/szex?
22.02
Egy példát mindenképpen tudok. Láttam régi, fiatalkori képet Leisztinger Tamásról, tipikus lúzer külseje volt. (Igaz, ma sem egy szépség.)
Viszont ma már ő az egyik leggazdagabb ember itthon, kb. 95 milliárd (!!!) Ft a vagyona, magas szinten sakkozik és emellett matematikus is. (Az, hogy miképp szerezte a pénzét, már más kérdés)
22:12
Ezzel nagyjából egyetértek, szépen megfogalmaztad a lényeget. De fordítva is igaz. Egy nő, teljes nőiességében igazából egy IGAZI FÉRFI mellett tud kibontakozni. Én is egy ilyen FÉRFI mellett fedeztem fel magamban a valódi nőiességet és ezért kimondhatatlanul szerencsésnek érzem magam.
Személyes véleményem szerint ha egy férfi azért szűz még 20 év fölött mert:
a; nem akarta elveszíteni a szüzességét, megválogatja a nőket, tehát nem lúzerségből történt a dolog=>felnézek rájuk és tisztelem őket
b; ha lúzer és minden lánynál bepróbálkozik csah hogy történjen már végre meg=> ott hagyom
Tetszik nem tetszik, ott már valami probléma van, ha egy srác még szűz 20 éves kor körül.
L/19
22.12 végre vki aki nem csak a női nemet tudja hibáztatni a ffiak kudarcaiért :)
Kérdező: az is rossz ha alul értékeled magad, mert abból fognak megítélni h mit sugárzol magadból. Sok se.gfejnek azért vannak szép és sokszor még okos barátnőik mert állatira megszervezték a marketinget, viszont ha megnézed 2-3 hónapnál tovább nem tart a dolog, mert nem lehet kirakatemberként élni. Próbálj meg félénk lányokhoz közeledni, ha az vagy. Amúgy volt egy srác a fősulin nála gázabbat még nem láttam (csúnya volt, mindenkire ráhajtott, nem is volt egy észlény- fizetőn volt, alacsony volt, nem lehetett vele beszélgetni semmiről, és olyan idegesítő vibráló kisugárzása volt) mégis megtalálta a szerelmét. Szóval ha neki ment, mindenkinek fog. Amúgy mi persze nem bántottuk csak finoman lekoptattuk, de nagy számok törvénye alapján meglett neki a nő. Mindenkire ráhajtott, és az ezredik bejött. Szóval sztem a visszautasítást se kell nagyon a szívedre venni. Engem is utasítottak már vissza 2x(jó az nem ezer) is, pedig se csúnya, se buta nem vok, szóval ne higgyétek h a lányoknak aztán marha könnyű :D
22.20
De téged csak kétszer utasítottak vissza, az szerintem semmiség. Kétszáz vagy ezer , na az a valami.
22.12
A második kategória mit csináljon? Talán kösse fel magát?
Az IGAZI FÉRFI és NŐ témához
Nos még annyit fűznék hozzá, hogy teljes legyen a kép, egy kicsit egyszerűbben:
A nőt azért teremtették, hogy legyen a férfinak, a férfit pedig azért, hogy legyen a nőnek. Ying és Yang. Képzeljük el ezt a két emberi nemet két facsemetének, melyek egymás mellől nőttek ki a földből. Mikor mindkettő első leveleit bontogatja tapasztalatlanok. Amikor már ágaik növekednek akkor kezdik felismerni, hogy van mellettük még egy csemete. Növekednek tovább és tovább, mígnem egyszer csak az első ágaik egymásba fonódnak. Érzik egymás energiáját. Mostmár mindketten arra törekszenek, hogy minél több águk érjen egybe. Mire ősrégi fákká alakulnak, árnyékukban unokák játszanak... Nyugodalmas jó éjszakát!
Az igaz h kettő nem sok, de azért általában a fiúk szoktak kezdeményezni szóval ha egy lány rászánja magát elég paffos tud lenni. De nem hibáztatom őket, nem mindenkinek jöhet be mindenki, arról nem is beszélve h nagyon jóban vok velük a mai napig. Na meg én szeretem a ffiakat, nem szidom őket, mert tudom h nem mindenki egyforma, nem általánosítok, nem gyűlölködöm. Engem nem zavar h vannak olyanok akik a nőket semmibe veszik és használják őket, ha nem velem teszik, stb. Az viszont bánt h itt gyiken minden nap porig alázzák a nőket, mert sok balfék diszkóban akar ismerkedni, és csodálkozik h nem jön össze.
Volt néhány intelligens hapsi is, aki értetlenkedett h miért nem talál párt, de ők nem mocskolódtak csak tippeket kértek, meg tanácsot h mi az amit rosszul csinálnak Ez a különbség.
És amikor valaki mocskolódó levelet ír mindig az jut eszembe: öregem akkora tapló vagy h min csodálkozol?
Az írása sokmindent elárul egy embernek, szerintem neked meglesz az akit keresel, csak ne keseredj meg keresés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!