Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pulyka-és csirkehúsnak melyik...

Pulyka-és csirkehúsnak melyik része való darálni?

Figyelt kérdés
Ha pl valaki valamiért nem eszik/ehet sertés-és marhahúst, helyette.
2009. okt. 25. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
egyik se mert száraz szar lesz és darálva konkrétan megfulladsz tőle, de ha ezek után is darálni akarod akkor a csirkemell/ combról lefejtett hús, a pujkának kb. ugyan ez
2009. okt. 25. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lágyabb részek. Pld. a mellhús. A combok, szárnyak, belsőségek, végtagok, nyak mehetnek a levesbe vagy a pörköltbe. A mellen kivűl a combokat érdemes még megsütni is, a csirkecomb esetében tölteni.
2009. okt. 25. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Melyik jobb darálva, a mell vagy a comb?
2009. okt. 25. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:
És a combot, mellet is a bőre nélkül vagy a bőrével érdemes?
2009. okt. 28. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Libából, kacsából darált már valaki valamit?
2009. okt. 28. 23:16
 6/6 anonim válasza:
mell, egyértelmű, bőr nélkül, és nem lesz száraz. aki pedig enni valóra azt írja, hogy "száraz szar", az fel se tudja fogni, milyen lehet(ett) éhezni! Megennéd te még a marharépát!
2010. ápr. 23. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!