Lehet hagyományos kávédarálóval mákot vagy diót darálni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 22:43
1/6 anonim válasza:
Ha elektromosra gondolsz, akkor lehet. Mi szoktunk,főleg mákot. Azért egyszerre nem sokat. A diót azt nem érdemes ezzel darálni mert felkenődik a daráló oldalára és össze áll csomókba. A mák is, de az nem ennyire.
2/6 anonim válasza:
Mi az hogy hagyományos kávédaráló? Az eredeti kávédaráló 100 éve volt és hornyos kúpostörő volt.Diót csak körreszelős darálóval lehet darálni.Mákot kis hézagú kúpostörővel lehet darálni.Újabban vannak a késes darálók kávéhoz azzal mákot kristálycukorral keverve lehet darálni de diót nem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tudom sajnos, hogy milyen az, majd holnap meg tudom mondani, de semmiképp sem elektromos. Nagyszülőktől lett elhozva.
2011. júl. 19. 23:27
4/6 anonim válasza:
A régi darálók sárgaréz külsővel voltak hornyos kúpostörővel az állórészbe lehetett sülyeszteni a forgatható részt
5/6 anonim válasza:
ha nagyijé volt, akkor azzal csak kávét lehet. akkor még nem voltak univerzális darálók, mindennek megvolt a maga darálója. kávé, hús, mák, dió, de láttam zsemlemorzsdarálót is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2011. júl. 20. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!