Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet húsdarálóval darálni...

Mit lehet húsdarálóval darálni a húson kívül?

Figyelt kérdés
Életem első húsdarálóját venném. Már eléggé átálltam a növényi kajákra, bár néha húst is eszem. Főleg gombát, főtt csicseriborsót, esetleg más zöldségeket darálnék fasírtba. De néha húst is. Alkalmas a húsdaráló növények darálására is, vagy ha nem, akkor mivel lehet? Eddig turmixgéppel kínlódtam, de az nem nagyon bírja, egyből lefullad, és csak egy pár deka gombát stb. aprít fel egyszerre úgy-ahogy.
2011. márc. 26. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a krumplit szoktuk ledarálni (kockára vágva) a krumpliprószához, ha lusták vagyunk reszelni.
2011. márc. 26. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél inkább aprítógépet. Azzal a húst is tudod pépesíteni,és mindent tudsz vele aprítani. De ne állj rá teljesen a hús nélküli étrendre,mert a szervezetednek szüksége van a húsra is.
2011. márc. 26. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hájat. (A hájas sütihez...)

Gépi keksz tésztáját. (Kekszet süthetsz belőle...)

Gesztenyepürét. (És vastagcsövű püréd lesz...)

:-)

2011. márc. 26. 22:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi. És mi a különbség a daráló és az aprítógép között?
2011. márc. 26. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A darálót ismered. Az aprító vagy szeletelő gépnek több tárcsája és egy kése is van. Több mindenre használhatod. A késsel összedarabolhatsz egészen pépesre mindent,a húst is. A cserélhető tárcsákkal pedig szeletelhetsz zöldségeket,vagy darálhatsz diót,stb.

A darálóval nem csinálhatsz ennyi mindent.

2011. márc. 26. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:

A száraz pékárut szoktuk rajta ledarálni zsemlemorzsának.

Aprítógép:

[link]

A zöldségekhez inkább a "Konyhai robotgép" való, amivel lehet reszelni, szeletelni, aprítani...

[link]

2011. márc. 26. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Petrezselymet, zeller zöldet, kaprot - télire eltenni.
2011. márc. 27. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
mindenféle májat, hájat
2011. márc. 27. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Hát kövezzetek meg, de i a húsdarálóval csakis húst darálunk. Azért a nyers hús... még ha el is mossa az ember... :D Nem tudom. :D

De sztem is jobban járnál egy robotgéppel tök praktikus, bár sztem fél éve nem használtuk semmire. :D

2011. márc. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!