Sárgabarackbefőtt konyhapraktikát tudtok? Hámozva, vagy hámozatlan jobb? Másik kérdés:savanyú uborkát rakni tartósító nélkül lehet? Tv. -ben láttam.
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 12:40
1/2 anonim válasza:
Hát anyukám mikor rakta az uborkát,megcsinálta a levet:víz,cukor,deko(nálunk deko)felforr,ráönti az uborkára,lezárja az üveget és aztán beteszi a sütőbe dusztolni.
2/2 anonim válasza:
Csak most nézem, hogy ecetet nem irtam. bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!