Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudom megízesíteni úgy...

Hogyan tudom megízesíteni úgy a Herbária teáit, hogy a családomnak ne legyen hányingere, ha neán megkóstolja?

Figyelt kérdés
Mostanában sok teát főzök. Citromfű, kamilla, csipkebogyó, kakukkfű... stb... De miután elkészítem őket, mindnek olyan íze van, hogy a családom tagjai az első korty után illedelmesen besurrannak a fűrdőszobába, és kiöntik csészéjük tartalmát. Az íze nekem sem ízlik, de kibírom. Tudtok valami módszert, hogy finomabb legyen?
2009. okt. 17. 18:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, mindegyik nagyon hasznos volt!

Az öcsémnek azért főzök citromfű teát, mert bár teljesen kifárad, nem bír elaludni, egész este forgolódik... Már orvoshoz akart menni altatóért, de a citromfű bevált... Csak majdnem elhányja magát az izétől, pedig csak mézet teszek bele... :S

Apukámnak is ezt szoktam főzni, mert ő rengeteget idegeskedik, már csak azon is, hogy a macska miért a sarokban ül, miért nem 2 m-rel arrébb... :S

A fekete teát pedig reggelre szoktam, mert a hugom rá akart szokni a kávéra 17 évesen, én pedig nem akartam hagyni neki...

A csipkebogyó tea pedig úgy tudom megfázás megelőzésére is jó, pláne ebben az időben, amikor mindenki taknyos, és fel van fázva...

Nos, ezért használom őket...:)

2009. okt. 20. 15:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Amúgy, nekem már kezdenek ízleni... :) Talán egy kis idő után nekik is fognak! :)
2009. okt. 20. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!