Hány percig kell a borsót párolni?
2013. jún. 26. 21:59
1/6 anonim válasza:
Nem sokat számít a pároló betét típusa. A főzőlapod teljesítménye, a víz, a borsó mennyisége, az edényed vastagsága inkább...de ezt leginkább neked kell kitapasztalnod a saját konyhádban. Nyugodtan szúrkáld meg időnként villával, hogy puha-e. Lesz újra annyi vízgőz, hogy tovább párolj, ha még nem jó.
2/6 lencsefőzelék válasza:
+ az is számít, hogy mennyire vén a borsó. Sima főzésnél 10-20 perc elég neki.
3/6 anonim válasza:
Zöldborsó párolóban cca 10 perc, de legbiztosabb, ha kiveszel belőle 1-2 nagyobb szemet, és megkóstolod.
Függ attól, hogy mekkora szemek!!!!!
Ha sárgaborsó, akkor valamivel több idő kell neki!
4/6 A kérdező kommentje:
Zöld borsó és fagyasztott.
2013. jún. 27. 09:04
5/6 anonim válasza:
A fagyasztottat nem párolnám, hanem főzném: lobogó sós vízbe beledobod, főzési idő kb. 15 perc, viszont ezzel a módszerrel olyan roppanós is marad, mintha frissből készítetted volna.
Meglehet, ha fagyosan rakod a párolóba, összeesik, összefonnyad, mert először kienged, és utána már nem lesz "tartása".
Persze fagyasztottat párolni még sosem próbáltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jó lett fagyasztottból is.
2013. jún. 27. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!