Igabcsy kérdése:
Számít-e, a nyers sertéshúsnál, hogy milyen irányban szeleteljük?
Figyelt kérdés
A karajnál egyértelmű, hogy keresztbe szeljük de mi van pl. a tarja vagy a comb esetében?
Ha igen, akkor miként kell, hogy minnél puhább és finomabb legyen?
2009. okt. 10. 12:26
1/4 anonim válasza:
Mindíg az izomrostokra merőlegesen kell szeletelni.
2/4 anonim válasza:
Csak képzeld el, vagy próbáld ki, hogy száliránynak megfelelően szeleteled -rágós lesz, nem szívódnak föl a fűszerek.
3/4 anonim válasza:
Minden egyéb húst is a rostokra merőlegesen kell szeletelni,csak akkor lesz puha.
4/4 anonim válasza:
Én általában észak-dél irányban szoktam, de ha leves lesz belőle akkor jobban szeretem délnyugat irányba egy kicsit elfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!