Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Számít-e, a nyers sertéshúsnál...

Igabcsy kérdése:

Számít-e, a nyers sertéshúsnál, hogy milyen irányban szeleteljük?

Figyelt kérdés

A karajnál egyértelmű, hogy keresztbe szeljük de mi van pl. a tarja vagy a comb esetében?

Ha igen, akkor miként kell, hogy minnél puhább és finomabb legyen?


2009. okt. 10. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindíg az izomrostokra merőlegesen kell szeletelni.
2009. okt. 10. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak képzeld el, vagy próbáld ki, hogy száliránynak megfelelően szeleteled -rágós lesz, nem szívódnak föl a fűszerek.
2009. okt. 10. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyéb húst is a rostokra merőlegesen kell szeletelni,csak akkor lesz puha.
2009. okt. 10. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
39%
Én általában észak-dél irányban szoktam, de ha leves lesz belőle akkor jobban szeretem délnyugat irányba egy kicsit elfordul.
2009. okt. 10. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!