Pizzatésztát lehet sütőbe 60 fokon keleszteni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 14:52
2/5 anonim válasza:
60-at kicsit sokallom, én 45 re szoktam tenni a sütőt.
Jah, és tök jól megkel :)
3/5 fata.morgana válasza:
én 40 fokon szoktam egy ideig járatni, de egy idő után kikapcsolom. Sok lesz az a 60 fok. az ideális az 25-30 fok lenne. Azért állítom le egy idő után, hogy ki ne száradjon a tészta.
"Minimumon, kb. 40-50 c˚-on a sütőben is lehet keleszteni, de itt fenn áll a veszélye, hogy a tészta külseje megszárad. Érdemes letakarni, vagy vékonyan beolajozni a tésztát a kelesztés alatt. Ha bizonytalan a sütő hőfoka inkább mérjük ki egy maghőmérővel, mert magasabb hőfokon az élesztő gombák elpusztulnak."
4/5 Józan Paraszt válasza:
nem fog kiszáradni,csak ha amatőrök vagytok.
Keleszteni egy rendes fém vagy zománc edénybe kell,amit le lehet fedni így nem szárad ki.Na bumm,nagy tudomány kell hozzá.
5/5 anonim válasza:
Én 50 fokra állítom a sütőt. Van egy jó nagy műanyag tálam, szorosan záródó fedéllel. A tálat simán betestem a sütőbe, szépen megkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!