Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell újra keleszteni?

Sucuj kérdése:

Miért kell újra keleszteni?

Figyelt kérdés
Férjem csinálja a zsömlét és mostanában kelesztés után nm gyúrja össze, szedi szét/formázza és hagyja megint kelni. (a sütiket, pl: bukta, én mindig úgy csinálom).
2012. okt. 16. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha formázod, akkor összeesik a tészta. Ha nem keleszted újra, akkor megsülve nem lesz laza, hanem sűrű folytós.
2012. okt. 16. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. okt. 17. 08:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!