A kihűlt és megkeményedett sült csirkecombot és halat hogy lehet újra puhává tenni, hogy a külső ropogóssága is megmaradjon?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 16:03
1/4 anonim válasza:
Mikróban megmelegíteni, utána grill alá tenni.Talán így.Ha csak grilleznéd nem biztos hogy teljesen átmelegedne...
3/4 anonim válasza:
Ne hagyd kihűlni, edd meg frissen!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az... menza-étteremben kaptam hidegen és keményen a halat, beraktam a mikróba, mire még keményebb lett, majd kicseréltem kihűlt csirkére, de azt már nem mertem mikrózni. köszi a válaszokat.
2012. szept. 21. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!