Van valami praktika arra, hogy a lereszelt alma ne barnuljon meg?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 06:20
1/6 anonim válasza:
Citromlével kell meglocsolni. Ahol éri, ott nem barnul.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
2009. okt. 8. 06:37
3/6 anonim válasza:
Hideg vízbe kell tenni. Így van ez a krumplinál is. :)
4/6 anonim válasza:
Az előző kettő kombinációja:
én bedörzsöltem a megpucolt krumplit citromlével és légmentesen lezártam...:-)
Azóta se fejlődtem sokat főzési téren!
5/6 anonim válasza:
C-vitamint lehet még rászórni/belekeverni. lényeg, hogy antioxidáns. patikában lehet kapni. érdemes néhány más ételben is használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!