Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van valami praktika arra,...

Van valami praktika arra, hogy a lereszelt alma ne barnuljon meg?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 06:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Citromlével kell meglocsolni. Ahol éri, ott nem barnul.
2009. okt. 8. 06:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
2009. okt. 8. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hideg vízbe kell tenni. Így van ez a krumplinál is. :)
2009. okt. 8. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az előző kettő kombinációja:

én bedörzsöltem a megpucolt krumplit citromlével és légmentesen lezártam...:-)

Azóta se fejlődtem sokat főzési téren!

2009. okt. 8. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
C-vitamint lehet még rászórni/belekeverni. lényeg, hogy antioxidáns. patikában lehet kapni. érdemes néhány más ételben is használni
2009. okt. 15. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
citromlével kicsit leönteni
2009. okt. 17. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!