SOS! Zselatinnal kapcsolatos kérdés, sürgős?
CItromos túrótortát készítek holnapra, ünnepségre, beígért, nem szúrhatom el.
Normál esetben zselatin FIX-el csinálom, amit simán a túróba lehet keverni, azonban ezt elfejtettem venni, a boltok már zárva vannak (külföldön élek, minden9-kor zár, vasárnapi nyitvatartás nincs). Van itthon lekvárokhoz való zselatin fix, vagy a hagyományos forralgatós zselatin.
A forralgatóstól ódzkodom, ugyanis nem egyszer elcsesztem már életem során. A levkárokhoz ajánlott zselatin fixet fel lehet használni, van valakinek valamilyen tapasztalata??
Nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni!
pedig nekem sikerült (megint)... egyszerűen darabos lesz mindig, pedig fokozatosan adom hozzá...
átapsszíroztam utána inkább szitán, és adtam hozzá 3 habfixálót, az talán megtartja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!