Mennyi ideig áll el a bundáskenyér?
Figyelt kérdés
Ha tegnap este sütöttem és betettem hűtőbe a maradékot, még most ma délután megehetem, nem lesz bajom tőle?
Lehet kicsit túlparázom! :D De tojásos kaja és ezért nem tudom meddig jó.
2013. máj. 16. 16:06
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan megeheted, bár elég vacak a bundáskenyér ha hűtőben állt, de ha jól esik edd meg, semmi baja.
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan megeheted, nem lesz tőle semmi bajod!
Én is voltam úgy, hogy egy este sokat sütöttem és a maradékot kint hagytam a konyhapulton csak úgy simán. Másnap jóízűen megettem reggelire meg ebédre is! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Király! :) Akkor megeszem... :)
Bár az tény, hogy hűtő után valóban nem az igazi, de nincs most itthon más kaja - jó lesz ez!
Köszi! :)
2013. máj. 16. 16:11
4/7 anonim válasza:
En imádom a másnapos bundás kenyeret piros arannyal es mustar rak, de en ritka elvetemült egy alak vagyok. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Ha hiszed ha nem, én is most piros arannyal ettem!! :DD
Meg sajtot reszeltem rá!! Nagyon finom volt - jobb mint amire számítottam! :D
2013. máj. 16. 17:11
6/7 mustafa33 válasza:
Nálam úgy 1/2 órát áll el ☺.
De amúgy nyugodtan megeheted másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!