Romlott lenne a szalámi vagy mi az a fehér penész rajta?
Igen, a fehér mindig nemespenész.
Az ilyen #1-hez hasonló ösztönösen pazarló válaszok mindig dühítenek, ne dobj ki teljesen jó kaját azért, mert valami hülye az interneten azt mondja. Egy kaja nem a lejárat másnapján 00:01-kor válik egy másodperc alatt ehetetlenné, csak túlbiztosítják magukat a vállalatok a perek ellen.
Még egyszer sem lettem rosszul, mert egy dátum a fólián 1-2 nappal korábbat írt, mint aznap volt. Ha olyan termékről van szó, ami tényleg könnyen romlik (tejen kívül más nem is nagyon jut az eszembe), akkor óvatosan megszagolod, belekortyolsz és kész.
A penészes sajt kidobása meg a lehető legretardáltabb dolog a világon: ugye tisztában vagy azzal, hogy ugyanazt a penészt veszed meg drága pénzért akkor, amikor kéksajtot veszel?
Persze látszik a fogalmazásodon, hogy kb. 15 vagy, majd ha magadnak kell megkeresni a kaja árát megnézem, hogy ugyanolyan intenzitással fogod-e csinálni :)
Ki mondta hogy azért ne egye meg mert lejárt? Látszik hogy nem figyeltél. Szövegértés egyes! Leülhetsz.
Ha penészes valami akkor azt már igazán nem kellene megenni. Ez volt a lényege a válaszomnak.
Mellékesen ha már ennyire firtatod a koromat akkor elmondom hogy 18 éves vagyok. De látatlanban Te aztán mindent tudsz. Még azt is hogy mikor esik a vakolat a fejedre.
Én egy szóval sem írtam, hogy lejárt termékről lenne szó. Szóval azóta megettük, kutya bajunk nem lett tőle:)
Még csak annyit fűznék hozzá, hogy a kereskedelemben kapható olyan szalámi(igaz téli szalámi), amit kívülről nemes penész borít. Drága, mint a méreg:D
Ráadásul az műpenész, az igazinak csak másolata.
Eleve nem is lehet hatása a szalámira, mióta műbélbe töltik. Csak jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!