Margarin helyett zsír? 25 dkg margarin helyett mennyi zsír kell?
Figyelt kérdés
Ezt szeretném megsütni, de nem rajongok a margarinért.
Azt írja, hogy kell bele 25 dkg margarin és 10 dkg zsír. Kiválthatom azt a 25 dkg margarint IS zsírra? Mennyit rakjak helyette?
2013. ápr. 29. 15:35
1/7 anonim válasza:
Persze anyi zsírt tegyél bele mint amennyi margarin járna bele 25dkg .
2/7 anonim válasza:
Nem tegyél bele annyi zsírt, mint amennyi margarint ír. Kb 10 dekával kevesebbet, különben túl zsíros lesz a süteményed.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, hogy kevesebbet kell bele rakni, de nem tudom mennyit. A zsír erősebb, mint a margarin.
2013. ápr. 29. 15:51
4/7 anonim válasza:
Kevesebb zsírt tegyél bele, a 25 dkg margarin helyett olyan 16-18 dkg is elég.
5/7 anonim válasza:
Az átlag margarinok 70 %-os növényi zsírt tartalmaznak. a zsír 100 % zsír. tehát, 10 deka zsírnak, 7 deka margarin felel meg. így kalkulálj.
nekem is van zsíros sós rúd receptem, finom és omlós lesz tőle.persze ennél sokkal egyszerűbb recept, de nyogodtan csináld ezt, mert biztosan finom.
6/7 anonim válasza:
Az ötödik válaszoló rosszul írja.
10 dkg margarinnak felel meg 7 dkg zsír, hiszen a margarin 70%-nyi zsírtartalmát utánozom a zsírral.
7/7 anonim válasza:
Hivatalosan
8dkg zsír= 10 dkg vaj= 12,5 dkg margarin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!