3 evőkanál zsír, mennyi margarin?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 13:46
1/5 anonim válasza:
semennyi. a zsír és a margarin ég és föld!
2/5 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést akkor, bocsánat mennyinek felel meg, mert a receptben zsír van, nekem meg csak margarin van itthon, és szeretném tudni, hogy margarinból mennyit tegyek a tésztába.
2012. máj. 28. 14:00
3/5 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy mennyi margarinnal lehet helyettesíteni a zsírt? Általában a receptek hasonlóképp szólnak, 25 dkg margarin, vagy 20 dkg zsír.
De ha tudod mennyi a margarin zsírtartalma (rajta van a papírján), akkor az arányt te is ki tudod számolni, mert a zsír viszont, az 100% zsír.
4/5 A kérdező kommentje:
igen erre gondoltam. sajnos nekem már nincs kitől megkérdeznem ilyen egyszerű dolgokat, ezért teszek fel ilyen más számára ostoba kérdést
2012. máj. 28. 14:06
5/5 anonim válasza:
A kérdés nem ostoba, legfeljebb nem mindenki találta meg benne a valódi kérdést, mely a helyettesíthetőségre utalt.
Csak remélni tudom, hogy nem volt kioktató a válaszom, csak leírtam azt, mit kell figyelned, ha helyettesíteni szeretnéd egyiket a másikkal.
Egyébként már nekem sincs kitől kérdeznem.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!