Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tároljátok a trappista...

Hogyan tároljátok a trappista sajtot, hogy ne penészesedjen meg?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én bármilyen sajtot sütőpapírban tárolok, nem kell hozzá az a drágább fajta, szilikonos, stb., jó a legolcsóbb, lényeg, hogy felszívja a nedvességet - belecsomagolom, és úgy teszem műanyag dobozba, vagy olyan kis, tekercsben kapható uzsonnás zsacskóba - ez azért kell, hogy ne száradjon ki, ne keményedjen meg a széle.

hetekig eláll így a hűtőben, míg régebben, a sima folpackba csomagoláskor napok alatt is megpenészedett sokszor... a legjobb megoldás, Martha Stewart oldalán találtam a tippet, és nagyon bevált így :)

2013. júl. 21. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
ja igen, előző vagyok, és azt kifelejtettem, hogy azt nem nagyon szeretik a sajtok se, ha gyakran érintkeznek oxigénnel, szal ha nagyobb darabot veszel, és sűrűn vágtok belőle, akkor tárold külön, kisebb adagokban, így még tovább eláll :)
2013. júl. 21. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:

A profik tanácsai:

[link]

2015. máj. 21. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!