A brassoi apropecsenyébe tesztek hagymat vagy sem?
Figyelt kérdés
En eddig fokhagymaval készitettem, ma este szeretném ezt késziteni a leheto legjobban a paromnak, aki nem ismeri ezt az ételt , és nagyon sok helyen olvasom, hogy voroshagymat is kell bele tenni. Nos, akkor " tenni vagy nem tenni, ez itt a kérdés"? :)2009. szept. 25. 12:04
11/17 anonim válasza:
Én rengeteg vörös és fokhagymát teszek bele,és amikor kész akkor még nyomok rá 1-2 gerezdet.
12/17 anonim válasza:
Imádom a hagymákat, úgyhogy nálam alap a brassóiba a hagyma!
13/17 anonim válasza:
Kicsi vöröshagyma krémet teszek az olajba, ebbe párolom meg a húst, aztán teszek bele rengeteg fokhagymát. Férjem nagyon imádja.
14/17 anonim válasza:
Hagymát és fokhagymát is teszek bele, és erre mifelénk (K-Magyarország) zöldborsót is teszünk bele, nálunk ettől brassói a brassói, én így készítem, csak majoranna nélkül:
A köret hozzá pedig főtt-sült krumpli (sós vízben főtt kockára vágott krumplit forró olajban mesütöm).
15/17 anonim válasza:
Én nem teszek bele mert nem bele való! De ízlések és pofonok....
16/17 anonim válasza:
teszek bele vöröset is, attól csak jobb lesz bármilyen étel :)
17/17 A kérdező kommentje:
huuha, mennyi vàlasz, koszonom mindannyiotoknak!
Hàt, bevallom, lehet hogy ma kiprobàlom egy nagyon kevés voroshagymàval - tobb fokhagymàval, koszonom mégegyszer, sok jo tippet adtatok a fuszerezéssel kapcsolatban :)
2009. szept. 25. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!