A brassoi apropecsenyébe tesztek hagymat vagy sem?
Én nem teszek, nekem jobban tetszik úgy, viszont készitek hozzá egy fűszeres öntetet, kicsit feldobja.
Tehát lepárolom a felkockázott húst, és amikor átpuhult, fűszerezem sóval, kicsi fehérborssal, hozzáadom az áttört fokhagymát, és lepiritom. Közben sok olajban megsütöm a kockára vágott krumplit, ha kész, kiszedem papirkendőre, hogy felszivja a felesleget, sózom, és azonnal összekeverem a hússal, és adok hozzá még egy kevés áttört fokhagymát, apróra vágott zöldség zöldet nyersen, és mellé adom az öntetet. Paradicsom salátát szoktam hozzá csinálni, az szinben is, izben is nagyon oda illő. Gyorsan, finomat, egy gyertyával egészen csábitót tudsz az asztalra varázsolni. Sok sikert!
Rengeteget teszek bele mindkettőből, el sem tudom képzelni a húsételeket a tengernyi hagyma nélkül.
Ki mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!