Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Elrontottam a hagymalevest ha...

Elrontottam a hagymalevest ha nem tettem bele lisztet?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Én sose teszek bele lisztet, simán tejszínnel csinálom. Te hogy csináltad?
2009. szept. 18. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Én se teszek bele lisztet, nekem 1-2 szem krumpli sűríti be.
2009. szept. 18. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
valaki leírná,hogy csináljátok,én még nem is ettem szívesen kipróbálnám:)
2009. szept. 18. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, első vagyok, szívesen leírom Neked. Én a francia hagymalevest csinálom nagy előszeretettel, és mindenki imádja, aki kóstolta:


Tehát 6 fej vöröshagymát karikára vágva kicsi vajon megdinsztelek. Vegeta, só, bors, szerecsendió (egy csipet) és fehérbors (egy csipet) kell bele. Kb. 5 perc után felöntöm 2 liter vízzel, bele egy-két húsleves kocka, és 10 perc főzés után egy 2 dl-es főzőtejszín.


Levesbetétnek pirítósra olvasztott füstölt (Karaván) sajtot szoktam beletenni.


Az egész cakk-pakk 20 perc alatt kész, és igen különleges :)

2009. szept. 18. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
köszi szépen kifogom próbálni!
2009. szept. 18. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit, egészségetekre. :) Húú, most nagyon meg is kívántam, holnap csinálok :)
2009. szept. 18. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
én anyukám receptje szerint csinálom.3/4 liter leveshez 4 nagy fej karikára vágott hagymát oliva olajon kb 1 óra alatt pépesre párolom (liszttel berántom de ezt most véletlenül kihagytam)mikor már nagyon puha és barnás szinü az egész felöntöm vizzel teszek bele vegetát és jó sok borsot,kicsit forralom még.van hogy összeturmixolom a hagymát de nem mindig én szeretem a szeleteket.ugy tálalom hogy a tányér aljára leszek egy kis piritóst,rá reszelt sajtot általában ementálit és erre merem a levest.imádom. amugy isteni lett igy liszt nélkül is,most turmixoltam hogy kicsit sűrűbb legyen.
2009. szept. 18. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia, 16:48-as vagyok. Hm, ez sem rossz ám! :) Lehet, hogy kipróbálom így is. :) Bár a rántástól kicsit ódzkodom (nekem mindig odaég, meg csomós),de olyan jól hangzik :)
2009. szept. 19. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
látod,liszt nélkül is jó,nyugodtan ki lehet hagyni :)
2009. szept. 20. 08:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!