musztafa-- valószínűleg szerencsésebb vagy mert török a neved c...c..c
Komolyra fordítva a szót, igaz a mélyhűtőben nem romlik meg az étel, de lehet a mélyhűtőben is baktérium és bele is kerülhet hiszt nyitogatjuk, pakolunk bele ismételten de ritkábban takarítjuk mint a normál hűtőszekrényt. különösen ha az egy bazi nagy láda és tele van pakolva.
De a baktériumok nem pusztulnak el a fagytól, csak alszanak!
A másik ok, hogy azzal hogy az ételt engedjük felengedni simán az még jobban elősegíti azt, hogy megromoljon, mert bizony ha belekerült esetleg baktérium a felolvadás közben életre kell.
A harmadik nyomós ok pedig az ha valami csak úgy felenged, még a kocsonya is, először is híg levet fog engedni, szóval lében fog totyogni a remegős része. A kocsonya a hús fehérjénék kocsonyájából és vízből áll ha meg fagy a víz fagy meg a leghamarabb, de az is olvad ki a leghamarabb!!
Volt amikor nálunk télen megfagyott a kocsonya.
Abból már csak lé lesz és nem alszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!