Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lehet-e mélyhűtőben tartani...

Mehemed kérdése:

Lehet-e mélyhűtőben tartani kocsonyát?

Figyelt kérdés

2013. febr. 21. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

musztafa-- valószínűleg szerencsésebb vagy mert török a neved c...c..c


Komolyra fordítva a szót, igaz a mélyhűtőben nem romlik meg az étel, de lehet a mélyhűtőben is baktérium és bele is kerülhet hiszt nyitogatjuk, pakolunk bele ismételten de ritkábban takarítjuk mint a normál hűtőszekrényt. különösen ha az egy bazi nagy láda és tele van pakolva.


De a baktériumok nem pusztulnak el a fagytól, csak alszanak!

A másik ok, hogy azzal hogy az ételt engedjük felengedni simán az még jobban elősegíti azt, hogy megromoljon, mert bizony ha belekerült esetleg baktérium a felolvadás közben életre kell.

A harmadik nyomós ok pedig az ha valami csak úgy felenged, még a kocsonya is, először is híg levet fog engedni, szóval lében fog totyogni a remegős része. A kocsonya a hús fehérjénék kocsonyájából és vízből áll ha meg fagy a víz fagy meg a leghamarabb, de az is olvad ki a leghamarabb!!

2013. febr. 27. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

Volt amikor nálunk télen megfagyott a kocsonya.

Abból már csak lé lesz és nem alszik meg.

2013. febr. 28. 01:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!