Hogyan főzzem a pudingot, hogy ne égjen le?
Figyelt kérdés
Életem első pudingfőzése katasztrofálisra sikerült, és most sajna újra kell próbálkoznom, de már most rágörcsöltem.
Múltkor egyszerűen nem akart besűrűsödni, bár rá volt írva a tasakra, hogy öt percig kell főzni, én vagy fél órát álltam fölötte és kavartam eszetlenül, aztán totál odaégett.
Valami tipp esetleg? Köszi!
2013. febr. 19. 09:02
11/12 mustafa33 ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Gőz fölött, vagy keríts (vegyél) egy krémfőző lábast (duplafenekű mint a tejfőző, csak gömbölyű a belseje a keverés végett).
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gőz fölött csináltam, és sikerült!! :)))
2013. febr. 23. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!