Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan főzzem a pudingot,...

Hogyan főzzem a pudingot, hogy ne égjen le?

Figyelt kérdés

Életem első pudingfőzése katasztrofálisra sikerült, és most sajna újra kell próbálkoznom, de már most rágörcsöltem.

Múltkor egyszerűen nem akart besűrűsödni, bár rá volt írva a tasakra, hogy öt percig kell főzni, én vagy fél órát álltam fölötte és kavartam eszetlenül, aztán totál odaégett.

Valami tipp esetleg? Köszi!


2013. febr. 19. 09:02
1 2
 11/12 mustafa33 ***** válasza:
Gőz fölött, vagy keríts (vegyél) egy krémfőző lábast (duplafenekű mint a tejfőző, csak gömbölyű a belseje a keverés végett).
2013. febr. 22. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gőz fölött csináltam, és sikerült!! :)))
2013. febr. 23. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!