Pudingot hoy kell főzni?
Rá van írva a pudingos tasak hátoldalára! Olvasd el!
Többféle puding is van, melegen vagy hidegen készíthető....
Felforralod a tej nagy részét (a magyar pudinghoz fél liter kell, a szlovák nem tudom, mekkora adag), de közben állandóan kevergeted, mert leég és dobhatod ki. A maradék tejjel elkevered a pudingot, csomómentesen természetesen. amikor a tej forr, beleöntöd a pudingos tejet és forrástól számítva 1-2 percig főzöd, közben kevergeted. A végén beleteszel 3 evőkanál cukrot. Azért a végén, mert ha korábban teszed bele, leég.
Pudingot főzni a világ legegyszerűbb dolga egyrészt - másrészt viszont baromi nehéz, mert nagyon könnyű odakozmáltatni, odaégetni, és ha kozmás íze van, senki nem fogja megenni.
Péntek van... a desszertet hagyd meg hétvégére. Vegyél natúr joghurtot, keverd el mézzel, hámozz barackot, nyomkodd össze villával, keverd a joghurtba és szórd meg fahéjjal. Finomabb, egészségesebb és elronthatatlan.
Neki:
Szia. az előttem válaszoló már mindent leírt de nem tudja, hogy mennyi tejjel kell. Te is szlovákiai vagy? Mert én igen és megnézhetem Neked mert sok puding van itthon. :) csak írd le, hogy milyen fajta a puding. 12/l
ÍRTAM PRIVIT, NÉZD MEG..
Sziasztok!
Én is felakartam tenni ezt a kérdést de előtte meg néztem nem rakta fel-e valaki.Elolvastam a kommenteket.Nagyon sokat segített.Én is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!