Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pudingot hoy kell főzni?

Pudingot hoy kell főzni?

Figyelt kérdés
Odáig tudom, hogy kinyitom a pudingporos zacskót, tovább nem... segítenétek? Ma én főzöm a családi ebédet és desszert.... 13/F
2012. aug. 24. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Rá van írva a pudingos tasak hátoldalára! Olvasd el!

Többféle puding is van, melegen vagy hidegen készíthető....

2012. aug. 24. 09:30
 2/9 A kérdező kommentje:
De nincs ráírva magyarul, csak szlovákul, meg csehül, meg mittudom én hogy...
2012. aug. 24. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Felforralod a tej nagy részét (a magyar pudinghoz fél liter kell, a szlovák nem tudom, mekkora adag), de közben állandóan kevergeted, mert leég és dobhatod ki. A maradék tejjel elkevered a pudingot, csomómentesen természetesen. amikor a tej forr, beleöntöd a pudingos tejet és forrástól számítva 1-2 percig főzöd, közben kevergeted. A végén beleteszel 3 evőkanál cukrot. Azért a végén, mert ha korábban teszed bele, leég.

Pudingot főzni a világ legegyszerűbb dolga egyrészt - másrészt viszont baromi nehéz, mert nagyon könnyű odakozmáltatni, odaégetni, és ha kozmás íze van, senki nem fogja megenni.

Péntek van... a desszertet hagyd meg hétvégére. Vegyél natúr joghurtot, keverd el mézzel, hámozz barackot, nyomkodd össze villával, keverd a joghurtba és szórd meg fahéjjal. Finomabb, egészségesebb és elronthatatlan.

2012. aug. 24. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. az előttem válaszoló már mindent leírt de nem tudja, hogy mennyi tejjel kell. Te is szlovákiai vagy? Mert én igen és megnézhetem Neked mert sok puding van itthon. :) csak írd le, hogy milyen fajta a puding. 12/l
2012. aug. 24. 10:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Neki:

Szia. az előttem válaszoló már mindent leírt de nem tudja, hogy mennyi tejjel kell. Te is szlovákiai vagy? Mert én igen és megnézhetem Neked mert sok puding van itthon. :) csak írd le, hogy milyen fajta a puding. 12/l

ÍRTAM PRIVIT, NÉZD MEG..

2012. aug. 24. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Ok láttam. :) én is írtam.
2012. aug. 24. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
"Odáig tudom, hogy kinyitom a pudingporos zacskót, tovább nem... ":)) Bocsi, de ez tetszett. Végül (hogy) sikerült?
2012. aug. 30. 13:29
 8/9 anonim válasza:
milyen lett?en ugy szoktam h mindent beleontok az edenybe felrakom fozni es allandoan kevergetem.:))
2012. okt. 1. 13:46
 9/9 Dóri04 válasza:

Sziasztok!

Én is felakartam tenni ezt a kérdést de előtte meg néztem nem rakta fel-e valaki.Elolvastam a kommenteket.Nagyon sokat segített.Én is köszönöm.

2015. márc. 31. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!